tirsdag den 31. maj 2011

Beskedne ønsker

Daisy ring, kr. 1.150,-
Kan købes her

Silk de lux, 100 % silke
Pris 299,95. Kan købes her

Silk de lux, shorts i 100 % silke.
Pris: 224,96 og kan købes her



Daisy easter eggs small, 2 stk.; 199,95,- og kan købes her

Kåbe fra H&M. På udsalg til 129,-og kan købes her

Chemise 100 % silke fra Change og kan købes her

Lilla top (camisole) fra Change og kan købes her til kr. 112,46,-

Lilla pyjamasbukser fra Change, pris: 149,96,- og kan købes her
Flot lyslilla balconette bh (Florence) fra Change til 224,96,-. Kan købes her

Flotte lyslilla hipster trusser (Florence) fra Change til kr. 127,46,-. Kan løbes her

mandag den 30. maj 2011

Krystaller under armene !!

Naturens egen deodorant DO2 består af krystaller tilsat vand - og vupti så er det en deodorant.
Jeg har længe bekymret mig over indholdet af aluminium-chlorid, parfume, alkohol, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler som deodoranter i dag i almindelighed er fyldt med. Jeg synes det er skræmmende at min gamle Rexona deo indeholder det kræftfremkaldende stof aluminium chlorid, især fordi man gladeligt bruger deodorant dagligt - nogle gange mere en én gang om dagen! Øv, så jeg besluttede mig for, at jeg ikke gad have de bekymringer længere - at jeg ville passe bedre på mig selv, lige i den henseende.


Sådan ser DO2 DeoCrystal Spray'en ud.


Matas har i denne uge DO2 deodoranten på tilbud til 59,95,-, hvilket jeg synes er en acceptabel pris i og med flasken kan genfyldes ca. 10 gange. Man fylder selv flasken med rent, koldt vand og flasken kan endda - hvis man ønsker det - tilsættes ens egen parfume, så den får duft (den dufter nemlig af slet ingenting).
Indtil videre har jeg brugt den i et par dage og jeg har intet bemærket af dårlig lugt eller irritation. Så so far er det ren win win - både for mig og naturen :-)

Natures own deodorant - the DO2 - the content is crystals added with water and voila! It's a deodorant!
It's very easy - you buy the small bottle containing crystals and you pour cold water in the bottle yourself, shake it afterwards and it's ready to be used. So far I'm very satisfied, I have experienced no problems with being smelly nor have I had any skin irritation so.., - all in all a win win situation both for me as well as the environment.



På bagsiden af emballagen ses det, at der er tale om et naturprodukt, som kan bruges til andet end bare deodorant.

Deklarationen
NB Lang holdbarhed - 32 Måneder!!


Man kan se krystallerne i flasken
Here you can see the crystals inside of the bottle

søndag den 29. maj 2011

Olé olé olé olé!...

Ole Henriksen er fantastisk. Ikke bare laver han fantastiske produkter, som får huden til at gløde og stråle af sundhed, han synes også at have en fantastisk personlighed. Og så får man jo lyst til at støtte ham og hans foretagende :-)
Da hjemmesiden Ezzence for noget tid siden havde 50 % på alt Ole Henriksen slog jeg derfor til og spenderede en formue på de vidunderlige produkter. Se selv!

In my opinion the Danish guru of beauty Ole Henriksen is fantastic - and his products as well. The danish webpage Ezzence had a sale a while ago where I got 50 % off on all the produtcs of Ole Henriksen. I spent a fortune, look!

Produkterne samlet i en fin bakke fra Trip Trap.
All of my products gathered on a sort of trey fra the Danish company Trip Trap.





Blandt mine produkter har jeg nogle yndlings. Hver eneste dag bruger jeg African Red Tea produkterne og jeg elsker dem og er fuldstændig afhængig af dem.

I have a few favourites among my Ole Henriksen products. These are listed below. On this webpage you can read more about all of his products.


Anmeldelse af Foaming Cleanser:
Hver eneste aften renser jeg huden (og fjerner makeup'en) med African Red Tea Foaming Cleanser. Det vil sige, at flasken er fyldt med væske, men det kommer ud som skum. Og dét synes jeg er meget mere behageligt at bruge end flydende væske. Nemmere at håndtere og lidt sjovere :-)

Et klogt hoved har fortalt mig, at man når man renser huden skal man lade produktet virke i 30 sekunder før man skyller det af igen.. For ellers virker det ikke ordentligt.

Hvis ikke jeg bruger en ansigtscreme efter brug af denne foam cleanser kan den godt føles lidt hård ved huden. Jeg har meget sart og følsom hud, så jeg bruger altid ansigtscreme efterfølgende og så er der ingen problemer. Jeg føler cleanseren får alt snavs og makeup af og efter jeg er begyndt at bruge denne cleanser synes jeg min hud stråler meget mere.







Anmeldelse af Express the Truth:
Denne ansigtscreme er guld værd! Den er silkeblød at bruge og meget drøj i brug. Man behøver kun en lille klat til hele ansigtet og så rækker det også til lidt af halsen. Men selvom den er drøj i brug må jeg sige, at man får lyst til at bade i den - så lækker er den!
Jeg bruger denne creme hver eneste aften og har ikke behov for at bruge den om morgenen også, for den kan føles lidt fed og om morgenen er min hud stadig silkeblød fra aftenen før og jeg kan tage makeup på direkte.

Jeg har døjet lidt med mørke rande under øjnene, men efter jeg er begyndt at bruge Express the truth er det blevet et meget mindre problem for mig og jeg bruger slet ikke så meget concealer mere, som jeg engang syntes det var nødvendigt at gøre. Desuden er duften meget behagelig og neutral.





Anmeldelse Sugar Glow Face Scrub:
Denne scrub skal bruges et par gange om ugen og det har jeg også lyst til at gøre. Jeg synes godt, at min hud efter en scrub kan blive lidt rød og føles ekstra følsom, så derfor bruger jeg altid en scrub om aftenen inden sengetid eller når jeg ved, at jeg bare skal være hjemme. Den dufter rigtig skønt og kornene i den er ikke så store og voldsomme, så de er ikke så hårde ved huden.
Jeg synes min hud gløder og stråler flere dage efter jeg har brugt den, men det er jo også sundt at slippe af med alle de døde hudceller.
Den kan kun anbefales!







Anmeldelse af Nurture Me: Denne ansigtscreme Nurture Me er også ret skøn. Jeg bruger den især om vinteren, hvor den bidende vind og kulden kan være hårdt for ens hud.
Den dufter rigtig skønt af en eller anden frugt jeg ikke kan komme i tanke om.
Den føles meget cremet og silkeblød at smøre på og den tørrer hurtigt ind og efterlader huden dejlig blød.




Selvom jeg er stor fan af Ole Henriksens produkter er jeg ikke fan af priserne. Jeg synes det er mange penge at bruge, så jeg må indrømme at jeg vil vente på, at der en dag igen kommer tilbud på hans produkter så man kan spare en masse penge :-)

lørdag den 28. maj 2011

Delivery for Miss Bradshaw...

Eller... for me! Asos stilletterne er endelig kommet med posten!
The shoes from Asos have finally arrived








Stilleterne var pakket ind i noget tyndt papir (sådan noget, som der som regel er i en skoæske) og så var de lagt løst ned i en ret stor papæske. Jeg synes godt de kunne være kommet i en mindre papæske, hvor de ikke ville "tumle" så meget rundt undervejs - jeg synes der er kommet lidt ridse i "lakken" på den ene hæl og der er en lille plet eller lign. foran på den ene sko, men det ved jeg ikke helt om jeg skal klage over senere i dag. Men alt i alt meget tilfreds - de er godt nok lidt højere end jeg havde regnet med, så skal lige vænne mig til at gå i dem. Bortset fra det, så er det en meget neutral farve synes jeg, som kan bruges til det meste tøj jeg har.

All in all, very satisfied with my new shoes from Asos. They were delivered in a big hard paper box, a little too big in my opinion. There were enough room in the box for the shoes to be sliding during the transportation.
The heels are a bit higher than expected but maybe it just takes some time to learn how to walk around in them. It's a quite neutral color than is good for summer but also matches most of my clothes.

fredag den 27. maj 2011

Med Ralph Lauren i Botanisk Have og Tyskland

Min Ralph Lauren jakke that is... :-)
Sidste gang solen skinnede smuttede jeg med søster i Botanisk Have for at nyde eftermiddagssolen og havens natur. Det var super hyggeligt og jeg fik også lidt billeder med. Ét af billederne er af mig i min Ralp Lauren jakke, som jeg eelsker!!


The other day when the sun was finally shining again I went to the Botanic Garden of Aarhus with my sister. Took a few pictures of flowers etc. One of the pics is me in my Ralph Lauren jacket which I can't seem to be leaving the house without



Mig i Botanisk Have plus Ralph Lauren jakke

Jakken er købt i en outlet nede i Metzingen i Tyskland. Det er et kæmpestort område med en masse lækre butikker, hvor der mulighed for at gøre nogle fantastiske køb. Alle butikker har nedsatte varer, pga. fx restsalg og sidste års kollektion, hvilket gør at man kan spare rigtig mange penge.
Jeg fik min jakke i Ralph Lauren butikken til omkring 400 dkr - jeg kan slet ikke få armene ned igen :-)
Jeg gjorde også mange andre gode fund, som jeg vil lægge ud på bloggen på et tidspunkt også.


I bought the jacket in a Ralph Lauren outlet store in Metzingen, Germany. The price was just 400 dkr, which isn't much I think. There were LOTS of other stores with cool and luxurious brands, e.g. Burberry, Tommy Hilfiger, Lacoste,... Check out the picture below and se for yourself.

Mærkevarebutikkerne i Metzingen


Hjemmesiden for Metzingen Outlet'en findes her og du kan læse mere om fx Ralp Lauren butikken her.

Hvis man alligevel kunne tænke sig en lille ferie til Tyskland er der endnu mere grund til at gøre det nu :-)


Google Maps kan oplyse, at det tager 6 timer og 20 minutter at køre fra Hamburg til Metzingen.
According to Google Maps it takes 6 hours and 20 minutes to drive from Hamburg to Metzingen.

God tur :-)


torsdag den 26. maj 2011

Mmmm... Rudolph Care

Jeg var i Magasin i Aarhus C i dag - prøvede bl.a. Rudolph Care Acai Lip Balm og Rudolph Acai Body Oil.
Acai Lip Balm er blød og cremet af konsistens, dufter meget neutralt og føles utrolig lækker. Den har et svagt gyldent skær, lidt glitrende om man vil.

I have tried the Acai Lip Balm from the danish company Rudolph Care and I must say it was very very nice. Soft and creamy with a slightly golden / glittery look.



Body Oil'en blev også prøvet af og wauw, hvor var den lækker! Lugtede eller fedtede ikke, som min Ole Henriksen godt kan gøre og så duftede den meget neutralt. Den føltes luksuriøs og efterlod huden silkeblød. Mmm... Must have


I tried the body oil as well and was pleasantly surprised. It felt amazing! It was not greasy but felt very luxurious and only a tiny bit scented. It left the skin feeling soft as silk. I want it now

Produkterne kan købes online på Rudolph Care's webshop.

Ét af klædeskabets små vidundere

Jeg må indrømme - jeg glæder mig nu lidt til vinter. Årsagen kommer her

I must say I'm looking forward to winter a bit. The reason is what's on these pictures :-)


Jeg er mega glad for pelsen, som eftersigende skulle være sibirisk ulv.
Og noget rigtig fedt er, at lige sådan en pels har vi da set før... I Sex and the City blev en lignende pels båret af Carrie Bradshaw - hun havde bare både en lang og kort model

What I find to be really cool is that Carrie Bradshaw from Sex and the City has a fur coat excactly or at least very similar to mine. She just has two of them - a long one and a shorter model.


Nytårsaftenen i Sex and the City The Movie, hvor Carrie tager hen til Miranda for at holde hende med selskab
New Years Eve where Carrie goes to Miranda's to keep her company

Ét af de tidligere afsnit i serien Sex and the City
One of the very early episodes

Her er den så i kort model
She wears a shorter model as well

Da tøserne skal til Yankee baseball kamp og de møde den nye Yankee
The girls go see a baseball game and they meet 'The New Yankee'



På trods af denne lækre og varme pels, glæder jeg mig nu også til at det bliver en skøn og varm sommer :-)

onsdag den 25. maj 2011

Yoga Rave


Jeg besluttede for få dage siden, at yoga - det ville jeg prøve! Måske det endda kunne gå hen og være godt for mig...?.. Yoga skulle jo eftersigende give indre styrke, ro og velvære. Hmm..

I dag var så dagen, hvor jeg skulle prøve yoga (intro) for første gang i mit lokale fitness center.
Vi var nok små 20 deltagere - én af deltagerne var ikke dansk, så undervisningen foregik på engelsk. Ikke det værste der kunne ske, men ville nu have foretrukket det på dansk. Nå, men pyt!

Om yoga
Jeg har nu lært, at yoga handler om at forene krop, sind og åndedræt. Der undervises bl.a. i forskellige former for åndedrætsteknikker og kropsstillinger - dette skulle eftersigende gøre godt for kredsløbet, muskulaturen, immumforsvaret, fordøjelsen m.m. Det lyder da meget godt! So far ingen resultater for mig på dette område, men mon ikke der kræves mere end en enkelt time? :-)
Alle kan deltage i yoga, uanset alder og uanset, hvor smidig man er. Alle yoga sessions afsluttes med afspænding, hvilket giver ro til sindet.


Underviseren gjorde desuden opmærksom på, at hun skulle deltage i et yoga rave - uden alkohol og stoffer - men det lyder da lidt spøjst. Nok lidt for hippie-agtigt til mig..

Alt i alt synes jeg umiddelbart godt om det - det var stille og roligt, man får brugt sine muskler lidt og man får "renset ud". Jeg tror faktisk på, at det er godt for sindet og jeg må sige, at jeg næsten følte mig helt høj da jeg forlod centret.